04 apr 2018

Combineer twee trends in je interieur: industrie met natuur

Diverse woontrends vieren hoogtij in het interieur van 2018: van contrasterende kleuren in colorblocking tot zachte poedertinten met aaibare stoffen. Verschillende van deze stijlen zijn goed met elkaar te combineren. Wij pakken deze keer twee stijlen die heel gemakkelijk te combineren zijn.

Industrieel en botanisch

Een van de trends op het gebied van wonen is ‘industrieel’ . Zwart metaal speelt een grote rol in deze stijl, vaakl gecombineerd met hout. Het geheel straalt vooral industriële ambachtelijkheid uit.

Een andere trend die is gebleven in 2018 is de botanische stijl. Dit straalt vooral het natuurlijke uit. Het idee is dat het buitenleven naar binnen wordt gehaald. Dat kan met echte planten, maar ook door bloemenprints te gebruiken in je kussens, gordijnen of vloerkleed.

In ons assortiment vind je de hoge, smalle open wandkast Soho.  De leggers zijn gemaakt van mangohout. De poten zijn van zwart metaal. Deze kast past helemaal in de industriële stijl. En deze open kast is perfect te combineren met de botanische trend.

Planten en metaal in je interieur is een goede combinatie

Natuurlijke materialen gaan prima samen met een industriële look in je interieur.

Natuurlijke tinten

De overheersende kleuren in de botanische stijl zijn uiteraard groen en bruin. Industriële kast Soho kun je prachtig inrichten met elementen uit de natuurlijke trend. Groene flessen en bruine kussens kun je prima kwijt op de leggers. Nog wat botanischer? Zet er echt planten in. Wat dacht je van een paar mooie cactussen, of een hangplant die op deze manier een eye-catcher wordt.  Door de kast te vullen met natuurlijke producten en tinten, straat het geheel rust en gezelligheid uit.

Omdat de kast helemaal open is, kan deze prima los van de wand staan. Zo kun je op een mooie natuurlijke manier een ruimte in tweeën delen. Kast Soho kan zo van alle kanten een pronkstuk in het interieur worden.

Geen planten in je interieur?

Hou je niet van planten en groen? De kast is ook prima met andere stijlen te combineren. Ronde vormen zijn ook een trend apart in 2018. Dus is het botanische niet jouw ding, verzamel dan bijvoorbeeld mooie ronde bordjes, vazen en andere spulletjes voor in de kast.