07 feb 2018

Tips voor een snelle make-over van je woonkamer met bijzettafel Soho

Ken je dat gevoel, dat er even weer wat veranderd moet worden in het interieur? Je bent het meubilair nog niet zat, maar er moet gewoon even iets verfrist worden. Het kriebelt. Je raakt een beetje uitgekeken op de indeling, maar een heel nieuw interieur is nog niet nodig. Dat hoeft ook niet, want slechts met de aanschaf van onze bijzettafel Soho en wat andere kleine aanpassingen voelt je woonkamer als nieuw.

Zes stappen voor de mini make-over van je woonkamer

  • Schaf een bijzettafel binnen je budget aan. Bijzettafel Soho van Flits is een goede optie.
  • Schuif wat rond met je huidige meubilair totdat je een indeling krijgt die helemaal naar je zin is. Je woonkamer is nu helemaal anders, met dezelfde meubels en het nieuwe bijzettafeltje.
  • Kleed het bijzettafeltje aan. Wil je dat zo goedkoop mogelijk doen? Kies dan je lievelingsplant uit, zet deze in een pot die jij helemaal geweldig vindt. Of koop bijvoorbeeld wat bloemen en zet deze in verschillende vaasjes op het tafeltje.  
  • Nog iets extra’s doen? Saus de muur achter het bijzettafeltje in een warme kleur van deze tijd. Nu lijkt je woonkamer echt anders!
  • Is er nog wat budget over, vervang dan de kussenhoezen van bijvoorbeeld kussentjes in de bank. Een nieuwe accentkleur draagt bij aan een hele nieuwe sfeer.
  • Haal tot slot wat ‘oude’ accessoires uit de kast en ruim de huidige op. Of, wat ook kan: ruil je accessoires eens met je zus, broer, vriend of vriendin.

 

Voilà, je kent je woonkamer niet meer terug. Nu mag je met een drankje op de bank neerploffen en genieten van de inspanningen die je hebt geleverd.

Grote make-over van je huiskamer

Wil je de make-over van de inrichting van de woonkamer grootser aanpakken en ben je op zoek naar meer nieuwe meubels, kijk dan eens verder rond op de website van Flits. Je vindt hier meubels in verschillende stijlen en kleuren.

Mocht je hulp nodig hebben, onze ervaren stylisten vinden het leuk om je op weg te helpen.