16 jan 2018

Stel de perfecte eettafel samen voor jouw interieur

Is de eettafel bij jou ook het hart van het huis? De plek waar je thuis bent, waar het gebeurt. De tafel wordt allang niet meer alleen gebruikt om te eten. De eetkamertafel heeft heel veel functies.

Je gaat er met het gezin omheen zitten om Monopoly te spelen, de sjoelbak wordt erop uitgestald en je speelt met je beste maat een pot Stratego. Vrienden op bezoek? Met een fles wijn, wat biertjes en tapas kun je je urenlang vermaken aan tafel. Ook voor een hobby kun je er prima zitten. Of je nu theezakjes vouwt, kleding naait of sieraden maakt: stal je spullen maar uit op tafel.

Even aan het werk? Klap je laptop naast je dampende kop koffie of thee open om even je mail te controleren. De mappen met administratie spreid je op tafel uit omdat je naar een polis op zoek bent en de opengeslagen krant lees je daarna verder.

Goede en mooie eettafel

Omdat je zoveel tijd doorbrengt aan de eettafel is het verstandig een kwalitatief goede tafel uit te kiezen. En waarom zou je daarbij ook niet voor een heel mooi exemplaar gaan?

Tafel Woud kun je helemaal naar eigen wens aanpassen. Zo zijn er drie soorten eikenbladen om uit te kiezen, waarbij de randen een verschillende afwerking hebben: rond, hoekig of bootvorm. Daarbij kun je kiezen uit eikenhouten of zwart metalen poten. En deze poten zijn verschillend te plaatsen: recht en schuin weglopend.

Maak de eetkamer gezellig met een mooie eettafel.

Eettafel Woud

Advies over inrichting

Kleur is bepalend in je interieur, daarom kun je bij ons kiezen uit tien kleuren. Op deze manier kun je altijd een eettafel samenstellen die bij de rest van je inrichting past. Vind je het lastig om te kiezen? We gaan graag met je in gesprek om je verder op weg te helpen. Onze ervaren stylisten weten veel van woninginrichtingen af.  Kom gerust eens langs of maak een afspraak.