25 jul 2018

Creëer thuis een werkplek met een stellingkast als roomdivider

Hoe maak je thuis een praktische, afgescheiden maar toch stijlvolle werkplek thuis in je woonkamer? Ons advies: je kunt hier heel goed een open stellingkast voor gebruiken. Zet ‘m neer als roomdivider tussen werkplek en woonkamer en een je krijgt een functioneel, en stijlvol geheel.

Thuiswerken gebeurt steeds meer en vaker. Het kan handig zijn om files te vermijden of om privé en werk beter op elkaar af te stemmen. Ook blijkt uit diverse onderzoeken dat thuiswerken de nodige voordelen met zich mee kan brengen, mits hier op een goede manier mee wordt omgegaan.

Voordelen van je werkplek thuis

Een aantal voordelen van thuiswerken: je eigen koffie drinken, geen frustratie in de file, even tussendoor een was in de wasmachine doen en samen lunchen met de kinderen.

Creëer zelf een prettige werkplek door een afscheiding te maken.

Thuiswerken komt steeds vaker voor. Een fijne werkplek is dan van belang.

Hoe creëer je in je woonkamer nou een plekje dat geschikt is om aan het werk te gaan? Wij vinden een wandkast of open stellingkast wel een mooie oplossing. Plaats een bureau met stoel in een hoekje van je kamer, zet er een stellingkast naast als afscheiding, et voila: een werkplek.

De stellingkast kun je enkel praktisch inrichten met documentatie van je werk, pennenbakken en een muismat. Maar voor een fijne sfeer is het ook prettig wat mooie  spulletjes in de kast neer te zetten. Wat dacht je van wat planten, mooie vazen of leuke fotolijstjes? Op die manier integreer je de werkplek op een hele natuurlijke manier in je woonkamer.

Wandkast als roomdivider

Je blijft vanaf de werkplek verbinding houden met het huiselijke zonder het functionele van een aparte plek te verliezen en vanuit de woonkamer kijk je niet tegen een ongezellige werkplek aan.

In onze collectie vind je wandkast Soho, die uitermate goed kan functioneren als roomdivider. Aan de ene kant een stijlvolle werkplek en aan de andere kant een mooie woonkamer.

Maak je werkplek met hulp van Wandkast Soho.

Met hulp van een stellingkast of wandkast creëer je in een handomdraai een prachtige werkplek om thuis te werken.

Wil je meer weten? Kom dan eens langs in een van onze filialen.