27 jun 2018

Mooie stoelen en banken om lekker te relaxen

Even een tandje terug, een momentje relaxen, tot rust komen en ontspannen, dat is zo ontzettend belangrijk. Door even de boel de boel te laten, kun je jezelf weer opladen om er vervolgens weer tegenaan gaan. Wat is nou een goede manier om te relaxen, we geven je graag wat rustgevende tips.

Doe een powernap. Een powernap is een kort slaapje, meestal van zo’n 20 minuten, dat veel goede impact heeft. Na dit korte slaapje merk je verbetering in:

  • concentratie;
  • humeur;
  • productiviteit;
  • energie.

Hiervoor hoef je niet per definitie naar bed. Een lekkere comfortabele stoel of een bank kan prima dienst doen om even je ogen te sluiten. Wat dacht je van onze bank Flexy, waarbij je leuningen en rug kun verstellen. Even de benen omhoog en de ogen gesloten op deze bank en je kunt er weer helemaal tegenaan.

Relaxen in een verstelbare bank.

Bank Flexy

Relaxen in Milaan

Geen behoefte aan slaap, maar wil je gewoon even heerlijk ontspannen en je terugtrekken in je eigen bubbel? Een kopje thee en een goed boek doen wonderen. Aan je verdieping in een andere wereld wil je geen kramp en stijve spieren overhouden, dus zorg voor een goed ontspannen houding als je je boek ter hand neemt. Draai en relaxfauteuil Milaan is een uitermate geschikte stoel om even in tot rust te komen. Deze is elektrisch verstelbaar en brengt jou in de positie waarin jij wil zitten.

Heb je een langer of korter postuur? Dat is geen enkel probleem. Deze relaxstoel is verkrijgbaar in de maten small, medium en large. Kom deze stoel gerust uitproberen in een van onze winkels en bekijk in welke kleuren en materialen deze verkrijgbaar is.

Heerlijke stoel om in te relaxen.

Relaxfauteuil Milaan.

Met een bak popcorn in een relaxfauteuil

Is jouw favoriete tijdsbesteding Netflixen? Kruip dan met een bak chips of popcorn in de stoel Volano. Deze relaxfauteuil is wel heel geschikt om tot rust te komen. De stoel heeft meerdere motoren en zelfs een sta-op functie om je weer op de been te helpen.

Heb je meer advies voor je interieur nodig? Kom gerust eens bij ons binnen.