22 aug 2018

Tips om de beste relaxfauteuil te kopen

Ben je op zoek naar een stoel met extra comfort? Dan is een relaxfauteuil een goede optie voor jou. Op zo’n fauteuil wordt je lichaam heel goed ondersteund en kun je op die manier vanuit ligstand je favoriete programma bekijken of even een powernap te doen. Hoe kies je nou een relaxfauteuil die het beste bij je past? We geven je graag zes tips waar je gebruik van kunt maken als je bij ons in de winkel komt.

  1. Zorg dat je helder hebt naar welke stijl relaxfauteuil je op zoek bent. Je hebt thuis vast een bepaalde stijl, een voorkeur voor stof of leer en je hebt vast helder welke kleuren je mooi vindt.
  2. Kies je bediening. Wil je de relaxfauteuil handmatig bedienen of ben je op zoek naar dat beetje extra comfort en ga je voor elektrische bediening van rug- en voetensteun? Of ga je nog een stapje verder en kies je voor een stoel met een sta-op functie?
  3. Draaien of vast? Ben je op zoek naar een fauteuil die je rond kan draaien, of heb je liever de stabiliteit van een vaste poot?
  4. Kies het gewenste comfort. Ga je voor een hele stevige stoel of ben je op zoek naar die zachte stoel waar je lekker in wegzakt?
  5. Kies de zithoogte en –breedte. Bij verschillende relaxfauteuils heb je hier keuze in. Zo kun je een stoel precies op je postuur en houding uitzoeken.
  6. De belangrijkste tip: ga de stoel uitproberen in de winkel. Kies verschillende houding en standen om te bepalen of het de fauteuil is die het meest comfortabel is en bij jou past.

Keuze poot

Bij Flits hebben we ook een aantal relaxfauteuils. Een daarvan is de uitgebreide fauteuil Volano, waarbij je keuze hebt uit vaste- of draaipoot, 1, 2 of 4 motoren en zelfs een sta-op functie.

Heerlijk onderuit op Volano

Relaxfauteuil Volano

 

Bezoek eens een van onze filialen om onze fauteuils uit te proberen. We vertellen je er graag meer over.