13 jun 2018

Je eetkamer goed en mooi inrichten? Een aantal tips en suggesties

De eetkamer is een plek waar je veel tijd doorbrengt. Ontbijten, het laatste nieuws lezen, lunchen, dineren, spelletjes doen, werken en borrelen: het kan allemaal aan de eettafel. Een goede eettafel is daarbij van belang.

Tafels zijn er in vele soorten en maten. Wat past er bij jouw stijl, industrie en botanisch? Dan is eettafel Soho een hele mooie keuze. Liever een tafel die helemaal van hout is? Eettafel Morena is dan een goed voorbeeld. En wil je helemaal losgaan, dan kun je met tafel Woud de hele eettafel naar eigen wens aanpassen.

Richt je eetkamer in met tafel Woud en stoelen Pampus

eettafel Woud met eetkamerstoelen Pampus

Comfortabele stoel in je eetkamer

Aan een eettafel zit je voornamelijk. Goede, maar zeker ook mooie stoelen die bij je smaak passen, zijn dus onmisbaar. Ook hierin kun je altijd iets vinden dat bij jou past. Ga je voor heel veel comfort, inclusief wielen en armleuningen, dan is een fauteuil zoals Steff als je voor strakker gaat en Lana als je voor klassieker gaat helemaal je ding.

Heb je liever wat meer design, Pampus is een prachtige eetkamerstoel die in een stoer interieur past.

Bankje in je eethoek

Tegenwoordig zie je ook veel bankjes verwerkt in de eetkamer, vaak aan 1 kant, gecombineerd met mooie, vaak ook verschillende stoelen aan de andere kant. Ben jij ook op zoek naar een bankje? Wij hebben het bankje Bronx in onze collectie.

Bankje Bronx past prima aan de eettafel in jouw eethoek

Een bankje aan de eettafel is helemaal van nu.

Heb je een hoekje over? Dan kun je je eetkamer aankleden met wandkast Soho, een mooie open stellingkast waar je prachtig planten, vazen en andere decoratie in kwijt kan. Deze hebben we ook in een brede versie, uitermate goed te gebruiken als roomdivider tussen je woon- en eetgedeelte.

Ben je benieuwd naar onze collectie eetkamers? Je bent altijd welkom in een van onze filialen. We hebben nog veel meer meubelen in ons assortiment, van dressoir tot fauteuil.