07 mrt 2018

Trend 2018: combinaties met velvet in je interieur

Het was vorig jaar al op de catwalks te zien, de herintrede van velvet. De trends in fashion druppelen vaak door in het woonsegment en dat is ook gebeurd met fluweel. Fluweel, velvet of velours geeft een luxe en zachte look aan je inrichting.

In 2018 vind je steeds meer velvet of fluweelachtige stoffen terug in het interieur. Eetkamerstoel Gala is zo’n ‘fashionvolger’. Met de zachte, aaibare fluweelachtige stof past de stoel helemaal in de huidige tijd.

Fluwelen accessiores

Maar fluweel kan natuurlijk ook prima terugkomen in je interieur als accessoire. Wat dacht je van velvet kussenhoezen in trendy kleuren op je mooie hoekbank. De kleuren die in 2018 veel gebruikt worden zijn donkergroen en een donkere tint blauw. Maar kijk je al uit naar een zonnig voorjaar, ga dan voor iets zomers zoals zonnig oranje of oudroze.

Fluweel in je inrichting

Velvet gordijnen om je interieur zacht te laten ogen is ook een optie. De gordijnen ogen warm en zijn daarbij ook nog eens verduisterend.

Stoel op wieltjes

Om nog even terug te komen op onze eigen eetkamerstoel Gala met armleuningen: behalve dat deze er luxe uitziet en lekker zacht is, is de eetfauteuil ook verrijdbaar. Gemakkelijk ergens bij te rollen of te gebruiken als je aan de eettafel zit te werken en je op verschillende dingen moet concentreren. De poten zijn van zwart metaal en het wieltje ziet eruit als een wieltje van een skate. Het is een heel comfortabele stoel om erbij te hebben in je huis.

Eetkamerstoel Gala

Eetkamerstoel Gala

Is velvet nou helemaal niet je stijl? Eetkamerstoel Gala is ook verkrijgbaar in verschillende stof- of leerkwaliteiten. Dus als je de stoel mooi vindt maar niet van de fluweellook houdt, is de stoel altijd verder aan je wensen aan te passen qua materiaal en kleur. Op die manier krijg je altijd een eetkamerstoel die in je interieur past. Bekijk ook de rest van onze collectie.