18 apr 2018

Woontrend: ga voor geel in je interieur

Ja hoor, de zomer is nu echt onderweg. Die gele ronde bal in de hemel laat zich momenteel steeds meer gelden. Over geel gesproken: dat is dit jaar een van de trends in het interieur. En dat vinden wij helemaal niet erg. Wie wordt er nou niet vrolijk van deze kleur? Denk aan de zon, een veld narcissen en de kleine lieve kuikentjes die achter moedereend of kip aan dribbelen.

Gele trend in het interieur

Geel staat voor: vrolijk, actief, stralend, warm en opvallend. Van geel krijgen we energie, net als van de zon. Een prima keuze voor in je interieur dus. Het is een vrolijke accentkleur die zeker wat toevoegt, zowel aan je humeur als aan je interieur.

Seventies in huis

Geel zie je nu ook veel terug in de seventies trend, regelmatig gecombineerd met oranje, groen, paars of bruin. Gecapitonneerde banken en kastjes met schuin weg lopende pootjes vind je ook vaak in deze vintage interieurs. Deze inrichting wordt dan aangevuld met ronde vormen, denk bijvoorbeeld aan ronde lampen en accessoires.

Ga jij ook voor een geel meubelstuk in je woonkamer? Onze poef van de Vivaldi-lijn is ook in het geel te bestellen. Het is een vrolijke eye-catcher waar je een dienblad met hapjes en drankjes op kunt zetten. Of ga voor een rond blad met planten en bloemen in leuke potten en vaasjes, want de seventiestrend, is ook een botanische trend. Een poef is verder handig als extra zitplaats of gewoon om je voeten op te leggen na een drukke werkdag.

Gele stoel in je interieur

Wil je nog wat verder gaan? Wat dacht je van een opvallende gele fauteuil. Die hebben we in ons assortiment. Fauteuil Bueno is verkrijgbaar in verschillende stof- en lederkwaliteiten en in diverse kleuren. Ook geel. Indien gewenst is er bij deze stoel ook een hocker in dezelfde kleur te koop.

fauteuil bueno, een gele eyecatcher

Neem eens een kijkje in ons assortiment en bezoek een van onze filialen. We staan voor je klaar.